Time Rooms

Time Rooms on kodikas hotellitasoinen, mutta hostellityyppinen majoitusvaihtoehto Sairaala Novan vieressä. Vaihtoehtoina on yksityishuone tuplavuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, omalla kylppärillä tai jaetulla kylppärillä. Keittiö, pelihuone, kirjasto ja ruokailutila on yhteinen ja kaikkien käytettävissä. Huoneissa on ihanat laadukkaat ja valmiiksi pedatut vuoteet 90 cm tai 160 cm. Osa huoneista on yhdistettävissä, jolloin on käytössä oma kylpyhuone max hlömäärä on silloin 5 hlöä. Huoneissa on lisäksi työpöytä ja smart-tv sekä nopea wifi nettiyhteys. Ainutlaatuinen seinä ja kattotaide sekä yksityiskohdat on uniikkia, jota et voi nähdä muualla.

+358 1454 77391

info (at) timehostel . fi

5,0 4 Arvostelua

Time Rooms yhteistilat

Huoneet sijaitsevat sairaala Novan vieressä, josta on hyvät kulkuyhteydet myös keskustaan. Aamu tai iltapalan voit valmistaa hyvinvarustellussa yhteiskeittiössä tai piipahtaa sairaala Novan kahvila-ravintolassa, joka on auki aamu varhaisesta iltamyöhään.

Pysäköinti viereisessä P-Sairaala pysäköintitalossa tai ulkopaikoilla. Kohteessa myös sähköauton latauspiste.

Lämmön / sähkön osto eTolpasta 20 snt/kWh
Ylimmältä pysäköintitasolta löydät eTolpat, niiden käyttämiseen tarvitset älypuhelinsovelluksen. Lue lisää: https://eparking.fi.

Lue lisää pysäköinnistä.

Kaikissa huoneissa wifi nettiyhteys

Lemmikit ei sallittuja.

Hyvä tietää

Time Rooms on avaimeton ja pääset huoneen varattuasi liikkumaan kätevästi koodeilla juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Time Roomssissa ei ole erillistä vastaanottoa, vaan sisään- ja uloskirjautumiset tapahtuvat omatoimisesti koodien avulla.

Time Rooms hinnat ovat dynaamiset ja muuttuvat kysynnän sekä tarjonnan mukaan. Esitetyt hinnat ovat alkaen hintoja mutta joskus on tarjouksia ja hinta voi olla myös edullisempi kuin esitetty alkaen hinta.

Lue varaus- ja peruutusehdot täältä.

Henkilökuntamme työskentelee kohteessa päivittäin, ja saat heiltä helposti lisätietoja sekä apua, jos kohtaat ongelmia.

Meille voit aina laittaa myös viestiä tai soittaa. Haluamme tehdä majoittumisestasi helpon ja ainutlaatuisen kokemuksen.

Käytössä on Whatsapp, Signal, SMS, ja sähköposti.

Huone on varattu vain varauksessa mainitulle henkilömäärälle, ylimääräisistä henkilöistä on sovittava erikseen.

Pidempiaikaisissa varauksissa huoneen vuokra on mahdollista maksaa maksulinkin kautta verkkopankkitunnuksilla, laskulla ja Jousto-osamaksulla. Ota silloin yhteyttä.

Meille voit aina soittaa ja etsimme Teille parhaan mahdollisen kohteen, jossa viihdytte varmasti.

Kartta

Tutustu huoneisiin

Time Room 601

Time Room 601, oma kylpyhuone. Max 2 hlöä

Tässä huoneessa on oma kylpyhuone jossa suihku, wc-istuin ja lavuaari. Vuode on 160 cm leveä ihana valmiiksi pedattu jenkkisänky ja pyyheliinat. Nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, 40″ smart-tv, jääkaappi pakastelokerolla, pimennysverhot. Lisäksi on käytettävissä täydellisesti varusteltu keittiö, ruokailutila, pelihuone sohvalla ja kirjasto. Hinta on yhdeltä alkaen 80 euroa, lisähenkilö 15 euroa.

Time Room 602

Time Room 602, oma kylpyhuone. Max 2 hlöä

Tässä huoneessa on oma kylpyhuone jossa suihku, wc-istuin ja lavuaari. 2 erillistä 90×200 kokoista laadukkaasti pedattua vuodetta ja pyyheliinat. Nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, 40″ smart-tv, pimennysverhot. Tämä huone on yhdistettävissä huoneen 603 kanssa. Lisäksi on käytettävissä täydellisesti varusteltu keittiö, ruokailutila, pelihuone sohvalla ja kirjasto. Hinta on yhdeltä alkaen 80 euroa, lisähenkilö 20 euroa.

Time Room 603

Time Room 603, jaettu kylpyhuone. Max 3 hlöä

Tässä huoneessa on 2 erillistä 90×200 kokoista laadukkaasti pedattua vuodetta, 70×200 vuodetuoli ja pyyheliinat. Nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, 40″ smart-tv, pimennysverhot. Tämä huone on yhdistettävissä huoneen 602 kanssa. Lisäksi on käytettävissä täydellisesti varusteltu keittiö, ruokailutila, pelihuone sohvalla ja kirjasto. Hinta on yhdeltä alkaen 60 euroa, lisähenkilö 20 euroa.

Time Room 604

Time Room 604, jaettu kylpyhuone. Max 3 hlöä

Tässä huoneessa on 2 erillistä 90×200 kokoista laadukkaasti pedattua vuodetta, 70×200 vuodetuoli ja pyyheliinat. Nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, 40″ smart-tv, pimennysverhot. Tämä huone on yhdistettävissä huoneen 605 kanssa. Lisäksi on käytettävissä täydellisesti varusteltu keittiö, ruokailutila, pelihuone sohvalla ja kirjasto. Hinta on yhdeltä alkaen 60 euroa, lisähenkilö 20 euroa.

Time Room 605

Time Room 605, oma kylpyhuone. Max 2 hlöä

Tässä huoneessa on oma kylpyhuone jossa suihku, wc-istuin ja lavuaari. 2 erillistä 90×200 kokoista laadukkaasti pedattua vuodetta ja pyyheliinat. Nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, 40″ smart-tv, pimennysverhot. Tämä huone on yhdistettävissä huoneen 604 kanssa. Lisäksi on käytettävissä täydellisesti varusteltu keittiö, ruokailutila, pelihuone sohvalla ja kirjasto. Hinta on yhdeltä alkaen 80 euroa, lisähenkilö 20 euroa.

Time Room 607

Time Room 607, jaettu kylpyhuone. Max 2 hlöä

Tässä huoneessa on 160 cm leveä ihana valmiiksi pedattu jenkkisänky ja pyyheliinat. Nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, 40″ smart-tv, pimennysverhot. Lisäksi on käytettävissä täydellisesti varusteltu keittiö, ruokailutila, pelihuone sohvalla ja kirjasto. Hinta on yhdeltä alkaen 50 euroa, lisähenkilö 15 euroa.

Time Room 608

Time Room 608 sairaala Novan vieressä, jaettu kylpyhuone.

Tässä huoneessa on 160 cm leveä ihana valmiiksi pedattu jenkkisänky ja pyyheliinat. Nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, 40″ smart-tv, pimennysverhot. Lisäksi on käytettävissä täydellisesti varusteltu keittiö, ruokailutila, pelihuone sohvalla ja kirjasto. Hinta on yhdeltä alkaen 50 euroa, lisähenkilö 15 euroa.

Time Room 609

Time Room 609 sairaala Novan vieressä, jaettu kylpyhuone.

Tässä huoneessa on 160 cm leveä ihana valmiiksi pedattu jenkkisänky ja pyyheliinat. Nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, 40″ smart-tv, pimennysverhot. Lisäksi on käytettävissä täydellisesti varusteltu keittiö, ruokailutila, pelihuone sohvalla ja kirjasto. Hinta on yhdeltä alkaen 50 euroa, lisähenkilö 15 euroa.

Time Room 611

Time Room 611, oma kylpyhuone. Max 2 hlöä

Tässä huoneessa on oma kylpyhuone jossa suihku, wc-istuin ja lavuaari. 2 erillistä 90×200 kokoista laadukkaasti pedattua vuodetta ja pyyheliinat. Nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, 40″ smart-tv, pimennysverhot. Tämä huone on yhdistettävissä huoneen 612 kanssa. Lisäksi on käytettävissä täydellisesti varusteltu keittiö, ruokailutila, pelihuone sohvalla ja kirjasto. Hinta on yhdeltä alkaen 80 euroa, lisähenkilö 20 euroa.

Time Room 612

Time Room 612, jaettu kylpyhuone. Max 3 hlöä

Tässä huoneessa on 2 erillistä 90×200 kokoista laadukkaasti pedattua vuodetta, 70×200 vuodetuoli ja pyyheliinat. Nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, 40″ smart-tv, pimennysverhot. Tämä huone on yhdistettävissä huoneen 611 kanssa. Lisäksi on käytettävissä täydellisesti varusteltu keittiö, ruokailutila, pelihuone sohvalla ja kirjasto. Hinta on yhdeltä alkaen 60 euroa, lisähenkilö 20 euroa.

Time Room 613

Time Room 613, jaettu kylpyhuone. Max 3 hlöä

Tässä huoneessa on 2 erillistä 90×200 kokoista laadukkaasti pedattua vuodetta, 70×200 vuodetuoli ja pyyheliinat. Nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, 40″ smart-tv, pimennysverhot. Tämä huone on yhdistettävissä huoneen 614 kanssa. Lisäksi on käytettävissä täydellisesti varusteltu keittiö, ruokailutila, pelihuone sohvalla ja kirjasto. Hinta on yhdeltä alkaen 60 euroa, lisähenkilö 20 euroa.

Time Room 614

Time Room 614, oma kylpyhuone. Max 2 hlöä

Tässä huoneessa on oma kylpyhuone jossa suihku, wc-istuin ja lavuaari. 2 erillistä 90×200 kokoista laadukkaasti pedattua vuodetta ja pyyheliinat. Nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, 40″ smart-tv, pimennysverhot. Tämä huone on yhdistettävissä huoneen 613 kanssa. Lisäksi on käytettävissä täydellisesti varusteltu keittiö, ruokailutila, pelihuone sohvalla ja kirjasto. Hinta on yhdeltä alkaen 80 euroa, lisähenkilö 20 euroa.